More Website Templates @ TemplateMonster.com. August27, 2012!

Пројекти

Резултати анкете о раду општинских власти

Пред вама се налазе резултати анкете о транспарентности рада органа општинских власти коју су чланови Иницијативе младих Опово спровели током марта и априла на репрезентативном узорку од 102 грађана општине.

 

Анкета је спроведена у оквиру спровођења пројекта “Ка унапређеној транспарентности и информисаности у општини Опово” који ИМО реализује у сарадњи са Центром за развој демократског друштва “Еурополис” из Новог Сада. Пројекат се изводи у оквиру “Програма подршке удружењима кроз доделу малих грантова” као једна од активности на пројекту “Јачање локалне транспарентности” који спроводе Београдска отворена школа (БОШ) из Београда и Топлички центар за демократију и људска права у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, а финансира Европска унија и суфинансира Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије.

 

Анкета, коју су грађани општине попуњавали анонимно, је имала за циљ да покаже у којој мери су грађани Опова задовољни транспарентношћу рада органа општине, односно степеном сопствене информисаности о раду органа управе и услугама које могу добити. Резултати анкете биће представљени Општинском већу заједно са препорукама за унапређење транспарентности у раду општине.

002

003

004

005

006